De ce să alegi o vacanță în Tenerife

vacanta in Tenerife, Santa Cruz

Insula Tenerife din Oceanul Atlantic e destinația de vacanță preferată de turiștii care vor să scape de aglomerația din Grecia, Spania sau Turcia, dar și ce cei care își doresc un alt fel de vacanță de vară, în care All Inclusive înseamnă o deschidere generoasă pentru activități, de la sporturi acvatice, la drumeții pe munte, bună dispoziție în unele dintre cele mai spectaculoase parcuri de distracție din lume, Siam Parkdar și pentru viața de noapte activă din cluburi.

De prin anii '70, insula Tenerife a intrat în vizorul operatorilor de turism, iar astăzi, e una dintre cele mai vizitate insule din Peninsula Iberică, cu milioane de turiști în timpul sezonului estival. Chiar dacă te gândești că s-ar putea să simți aglomerația, în Tenerife nu e ca-n Mamaia, sunt mii de hoteluri și resorturi de lux, iar plajele suficiente pentru a acomoda fluxul de turiști. Trebuie doar să faci primul pas și să rezervi biletele de avion spre Tenerife.

Vacanta in Tenerife, plaja Las Teresitas
Vacanta in Tenerife, plaja Las Teresitas

Dacă pleci într-o vacanță de vară alături de familie și copii, Tenerife e un mare parc de distracții pentru toată familia. Puteți face trasee de trekking prin Munții Teide, unul dintre cele mai frumoase Parcuri naționale din Spania, puteți să vă faceți abonament de distracție la Parcul Siam, unul dintre cele mai mari parcuri de distracție din Europa și vă puteți opri și la Grădina zoologică Loro, unul dintre obiectivele turistice cele mai îndrăgite de copii. Acest lucru se datorează delfinilor și rechinilor, animalelor de savană, dar și zecilor de feluri de papagali colorați și mii de feluri de păsări.

Poți să îți rezervi un sejur în Tenerife și dacă vrei să pleci într-o vacanță în cuplu, iar dacă vreți să profitați de viața de noapte activă, ar fi bine să vă căutați cazare în partea sudică a insulei, și să vă opriți la cluburile din stațiunile Las Americas și Los Cristianos. Tot pe plajele din Las Americas găsești și cele mai multe restaurante. Dacă vă doriți un sejur în timpul căruia să vă relaxați și să explorați munții sau să vă plimbați pe plajele cu nisip vulcanic, puteți să vă retrageți de pe plajele din sudul insulei și să căutați cazare în zonele rurale.

viziteaza Parcul National Muntii Teide, intr-o vacanta in Tenerife
Viziteaza Parcul National Muntii Teide, intr-o vacanta in Tenerife
Spre deosebire de alte insule din Canare, spre Tenerife ai zboruri directe în perioada verii, așa că o să îți fie mai ușor să îți planfici concediul în funcție de preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *