Paște Grecia Circuit, cu oprire la Sofia și Salonic

Circuit in Grecia de 9 zile

Dacă nu ai planuri pentru Paște, poți să te gândești la un sejur în Grecia, cu plecare în 11 aprilie din București, o vacanță care include și un tur al orașelor Sofia și Salonic, dar și excursii opționale pe insulele din apropierea Atenei sau Zakynthos, precum și un circuit al celor mai frumoase locuri din Grecia, cum sunt situl arheologic Delphi și Olympia, stațiunea Rodini și complexul Meteora.

Circuit Grecia, cu oprire in Sofia
Circuit Grecia, cu oprire in Sofia

Prima noapte o petreci în Sidirokastro (Bulgaria), iar a doua zi vizitezi Salonic și Schitul Sf. Paraschiva, urmând ca seara să ajungi în Atena. În cea de-a treia zi, vizitezi cele mai importante locuri din Atena, printre care Acropolele, Stadionul Olimpic, Piața Syntagma, iar spre seară poți să mergi într-o excursie opțională la Templul lui Poseidon.

Aegina, Poros și Hydra, cele mai frumoase refugii din apropierea Atenei

Vacanta in Grecia Paste, cu oprire pe insula Hydra
Insula Hydra, din apropierea Atenei

În funcție de ce îți dorești de la vacanța în Grecia, în cele câteva zile petrecute în Atena poți să mergi la cumpărături, să te relaxezi sau să vizitezi Muzeul de arheologie, ori poți să alegi o excursie de o zi alături de grup pe insulele Hydra, insula unde traficul mașinilor e interzis, Poros, insula cunoscută pentru plantațiile de lâmâi și portocali și Aegina, cea mai mare insulă de lângă Atena, cunoscută pentru producția generoasă de fistic și produse pe bază din fistic. 

Rodini, Delphi și Meteora, înainte de întoarcerea la București

Sejur de Paste in Grecia, excursie optionala Zakynths
Sejur de Paste in Grecia, excursie optionala Zakynths
În cea de-a cincea zi, grupul pleacă spre Rodini, iar în timpul excursiei se va face o oprire în Peloponez, cu oprire la cetatea lui Agamemnon, urmând ca de acolo să pleci spre Rodini, o frumoasă stațiune de pe malul Mării Mediterane, unde vei petrece următoarele trei zile. Poți să vizitezi cel mai mare port din Peloponez sau să ajungi la situl arheologic Olympia, locul unde au luat naștere jocurile olimpice în urmă cu mai bine de 2.000 de ani.

Meteora, un loc binecuvantat
Meteora, un loc binecuvantat, excursie alaturi de grup intr-un circuit in Grecia
În cea de-a șaptea zi, ai putea să te alături grupului pentru o excursie de o zi pe insula Zakynthos, unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia, cu oprire pe plaja Navagio, iar în cea de-a opta zi, urmează să pleci din Rodini spre Meteora, nu înainte de a vizita situl arheologic din Delphi. În ultima zi, poți merge la mânăstirile de la Meteora și participa la slujbă, urmând ca de acolo să te întorci spre București.

Un sejur de 9 zile în Grecia pornește de la 355 euro/ persoană, include transportul cu autocarul și micul-dejun. Află mai multe detalii, aici.

Pentru alte vacanțe în Grecia poți cerceta secțiunea de Vacanțe Vară Grecia pe Paravion.ro, fie cu transport individual, fie cu avionul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *