Top 10 cele mai fotografiate orașe din lume pe Instagram în 2016

minivacanta la Paris, cu oprire la Disneyland

Ce-ar fi să vizitezi cele mai populare orașe de pe Instagram în 2016 și să te inspiri din preferințele utilizatorilor aplicației ca să prinzi cele mai frumoase cadre cât ești plecat în vacanță?

10. Jakarta

Pietele traditionale din Jakarta, un loc pitoresc pe care sa-l vizitezi daca zbori spre JakartaPietele traditionale din Jakarta, de vizitat daca zbori spre Indonesia; foto: A Hie/Shutterstock

Dintre orașele asiatice, cele mai multe tag-uri în 2016 le-a primit Jakarta, un oraș dinamic și fascinant, care deschide poarta spre lumea exotică din Indonezia.

9. Istanbul

Dacă mergi intr-o minivacanta in Istanbul, opreste-te si la Hagi SophiaDacă mergi intr-o minivacanta in Istanbul, opreste-te si la Hagia Sophia

#Istanbul a fost folosit de zeci de de mii de ori în 2016. Utilizatorii Instagram care și-au rezervat bilete de avion spre Istanbul și localnicii au postat cele mai multe fotografii cu Moscheea Albastră, Hagia SophiaMarele Bazar și malul Bosforului.

8. Rio de Janeiro

vedere panoramică Rio de JaneiroVedere panoramică Rio de Janeiro; foto:marchello74 / Shutterstock.com

Carnavalul de la Rio e unul dintre cele mai populare evenimente din Brazilia, iar cei mai mulți turiști își rezervă bilete de avion spre Rio în luna februarie, ca să prindă distracția. Dar Iisus Mântuitorul primește cele mai multe tag-uri pe Instagram. 

7. Sankt Petersburg

Biserica Invierii din Sankt PetersburgBiserica Invierii din Sankt Petersburg

Sankt Petersburg, orașul celor 100 de insule, a fost ridicat la începutul secolului 18 și a fost vreme de 200 de ani capitala Rusiei. Încă de la început a fost un oraș al artiștilor și al artelor și rivaliza cu cele mai mari capitale ale Europei.

6. Los Angeles

Plaja și Parcul de distracții Santa Monica PierSanta Monica Pier, Los Angeles

Cine nu vrea să posteze o fotografie pe Instagram când ajunge când ajunge în cel mai popular cartier din California de Sud, Hollywood? Cele mai fotografiate locuri din Los Angeles pe Instagram sunt Studiourile Universale Hollywood și Santa Monica Pier

5. Paris

Muzeul Louvre, cel mai vizitat obiectiv de catre turistii care zboara spre ParisMuzeul Louvre, cel mai vizitat obiectiv de catre turistii care zboara spre Paris; foto: Antonshutterstock/Shutterstock.com

Unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa se află și în topul celor mai fotografiate orașe pe Instagram. Turnul Eiffel ocupă o poziție de top în rândul utilitzatorilor aplicației, urmat de Muzeul Louvre, cel mai vizitat muzeu din lume pe care ar trebui să-l vizitezi dacă îți rezervi bilete de avion spre Paris.

4. Sao Paolo

Podul Estaiada, Sao PaoloPodul Estaiada, Sao Paolo

Cel mai mare oraș din Brazilia a întrecut Rio de Janeiro în topul celor mai populare orașe pe Instagram, în 2017 fiind, de atlfel, și una dintre destinațiile de top din Brazilia și pe TripAdvisor. 

3. Moscova

Pavilionalele si Fântăna de la VDNH, MoscovaPavilioanele de la VDNH; foto: OlegDoroshin Shutterstock.com

Chiar dacă te-ai aștepta ca #PiațaRoșie să fie cel mai popular tag pe Instagram, VDNKh e cel mai des întâlnit tag în rândul utilizatorilor care au folosit aplicația. Vystavka Dostizheniy Narodnogo Khozyaystva e un parc de distracție și centru expozițional foarte celebru în Moscova.

2. Londra

Tower Bridge, in top 20 cele mai fotografiate locuri pe Instagram din lumeTower Bridge, in top 20 cele mai fotografiate locuri pe Instagram din lume

În 2016, Londra a fost în top destinații city break pe Instagram. Printre cele mai vizitate locuri din Londra fotografiate de utilizatorii aplicației s-au numărat Tower Bridge și Big Ben. Se pare că Buckingham Palace, reședința reginei, nu a fost un obiectiv turistic la fel de tentant.

1. New York

Zboară spre New York, și opreste-te in Times Square si Central ParkZboară spre New York, și opreste-te in Times Square si Central Park; foto: Andrey Bayda / Shutterstock.com

#NewYork a fost cel mai folosit tag pe Instagram în 2016, iar cele mai populare locuri din New York pe aplicația folosită de 500 milioane de utilizatori sunt Piața Times Square, Central Park și Podul Brooklyn, obiective unde mai toți turiștii care își rezervă bilete de avion spre New York vor să ajungă.

New York, New York, orașul care nu doarme niciodată, spune Frank Sinatra:

Sursă top: cnn.com / Sursă foto: Shutterstock.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *