Top 3 Aqua Parcuri din Tenerife și Mallorca

Vacante Spania alaturi de copii

Tenerife și Mallorca sunt cele mai populare destinații de vacanță din Spania în perioada verii, foarte îndrăgite de familiile care pleacă în vacanță alături de copii. Află care sunt cele mai mari Aqua Parcuri de pe insulele spaniole, și pregătește-te pentru câteva zile cu multă distracție.

Siam Park, Tenerife, cel mai spectaculos Aqua Park din lume

Vacante Tenerife, o zi la Siam Park
Vacante Tenerife, o zi la Siam Park
 Foto: slava296 / Shutterstock.com

Parcul Siam din Tenerife e cel mai mare și spectaculos aquaparc din Europa. Dacă vrei să te bucuri de câteva zile de distracție alături de familie, puteți să vă rezervați bilete la Siam Park unde vă așteaptă zeci de tobogane, o piscină cu ape turcoaz ca în Caraibe, dar și o piscină cu valuri artificiale înalte de 3 metri, unde poți să faci surf sau să înveți câteva trucuri de bază. Siam Park nu e doar cel mai mare Aqua Park din Europa, ci și cel mai apreciat Aqua Parc din lume, unde poți să te relaxezi alături de perechea ta, dar și să te distrezi alături de copiii tăi, fie că sunt mici ca vârstă sau adolescenți.

 • Siam Park acordă transport cu autobuzul dacă îți faci rezervare cu 48 de ore înainte. Parcul e deschis zilnic între orele 10:00 – 18:00, iar biletul de intrare pentru un adult costă 34 de euro, în timp ce copiii plătesc 13.50 euro. Poți să îți cumperi și bilete VIP sau alte pachete speciale la Siam Park, vezi mai multe detalii aici.

   

   


   

Aqualand El Arenal și Western Park, Mallorca

Voie buna intr-o vacanta in Mallorca
Voie buna intr-o vacanta in Mallorca

Aqualand El Arenal e cel mai mare aqua parc din Mallorca (bilete de avion spre Mallorca găsești aici) și e potrivit atât pentru tinerii sau cuplurile care vor să se distreze, dar și pentru familiile care au copii mici ca vârstă și vor să facă ceva diferit în timpul sejurului în Spania. Intrarea pentru copii sub 2 ani e gratuită. Copiii pot merge în piscinele de mică adâncime și se pot da pe tobogane, în timp ce adulți pot încerca toboganul Gaura neagră, unde se pot da cu o barcă de mici dimensiuni pe întuneric.

 • Parcul e deschis zilnic între orele 10:00-18:00, intrarea pentru adulți costă aproximativ 26 euro, iar copiii beneficiază de reduceri, în timp ce copii sub doi ani nu plătesc bilet.

   

   

   


   

La fel de îndrăgit de familiile cu copii e și Western Park din Mallorca, un amplasament care se adresează în special familiilor cu copii. Cei mici pot înota în voie, și se pot aventura în condiții optime pe cele câteva zeci de tobogane de diferite mărimi și piscine. Iar la Western Park, copiii pot participa la spectacole cu animale cu foci și delfini.

Cele mai frumoase experiente alaturi de copii intr-o vacanta in Spania
Cele mai frumoase experiente alaturi de copii intr-o vacanta in Spania

 • Western Park e situat la 20 de km distanță de orașul Palma, iar biletul de intrare pentru adulți costă 25 de euro, în timp ce copiii plătesc doar jumătate din prețul unui bilet întreg. Sunt destule restaurante sau localuri unde puteți să luați masa, dar și zone pentru picnic dacă vreți să vă aduceți sandviciuri. 

Tu unde ai vrea să pleci într-o vacanță în Spania în vara 2017?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *