Planifică-ți un city break de shopping la Milano când sunt festivaluri și târguri

bilete de avion Milano, shopping si festivaluri de moda

Milano e un paradis al cumpărăturilor cu mult mai atrăgător decât Florența sau Roma și unul dintre orașele italiene spre care găsești cele mai ieftine bilete de avion cu plecare din mai multe orașe ale țării, nu doar din București. Chiar dacă Milano e cea mai populară destinație city break din Italia, la fel ca Veneția e străbătută de câteva canale care datează din secolul XII.

În Milano se organizează anual Festivaluri de modă atât pentru bărbați, cât și pentru femei (evenimente care adună cei mai importanți designeri din lume), dar și unul dintre cele mai mari Târguri de mobilă și design interior din lume.

Festivaluri Milano 2017:

Festivalul de Fashion pentru barbati, Milano
Festivalul de Fashion pentru barbati, Milano

Foto: Tinxi / Shutterstock.com

 • Festivalul Internațional de Mobilă are loc în Milano între 4 și 9 aprilie și adună peste 2.000 de designeri de mobilă și expozanți. Salonul de Mobilă e una dintre cele mai mari expoziții de mobilă din Europa, alături de Festivalul de Mobilă din Hamburg;
 • Festivalurile de modă pentru bărbați se organizează în fiecare an în capitala modei, pentru colecțiile de toamnă-iarnă și primăvară-vară dedicate domnilor, la sfârșitul lunii iunie și în lunii ianuarie;
 • Săptămâna modei pentru femei e unul dintre cele mai grandioase evenimente din Milano și are loc în lunile februarie și septembrie, când orașul e înțesat de cei mai importanți designeri și modele de top din întreaga lume; rezervă-ți bilete de avion spre Milano din timp!

Shopping la Milano:

Galeria Vittorio Emanuele II, unul dintre locurile pe care sa le vezi dacă zbori spre Milano
Galeria Vittorio Emanuele II, unul dintre locurile pe care sa le vezi dacă zbori spre Milano

 • Corso Buenos Aires e cea mai lungă stradă de shopping din Europa; oprește-te la o sesiune de cumpărături, și vezi în câte dintre cele peste 300 de magazine poți arunca o privire:
 • Galleria Vittorio Emanuele II e unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Milano, o galerie impresionantă cu un dom de sticlă susținut de arcade, și un aer boem de început de secol XX. În centrul comercial găsești cele mai importante case de modă internaționale și italiene, restaurante cochete și cafenele, dar și spații de relaxare.
 • E bine să îți pui pe lista locurilor unde merită să mergi la shopping și outlet-urile din apropierea orașului, dintre care cel mai cunoscut e outletul Armani, aflat la aproximativ 40 de minute distanță de capitala modei din Italia;

În ce perioadă ai vrea să îți rezervi bilete de avion spre Milano?

1 Comment

 1. Reply
  CarsOnTheWeb

  Tocmai ce-am fost luna trecuta acolo. Ma gandesc sa revin in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *