Vacanța 1 Mai 2017: circuit de 11 nopți în Capitalele Europei – Benelux – Germania

Vacanta 1 Mai Circuit Capitalele Europei - Benelux - Germania - Mirabell Gardens Salzburg, Austria

Nu te-ai hotărât încă ce vei face de 1 Mai? Una din cele mai frumoase călătorii pe care le poți face primăvara este un circuit în Europa. Îți propunem un circuit de 12 zile al capitalelor Europei – din Budapesta până în Amsterdam, de la 629 euro de persoană.

 1. În prima zi, vom pleca din București în jur de ora 05:00 dimineața și după ce vom străbate țara vom ajunge la Budapesta în cursul serii, unde ne vom caza la hotelul Expo Congress 4* sau un hotel similar.
 2. A doua zi, după micul dejun, excursia va continua spre Salzburg cu oprire la Abatia Melk, unde se află cea mai importantă bibliotecă din lume. Seara, după cazarea la un hotel de 3*, vei avea timp liber la dispoziție.
 3. În ziua a treia, după micul dejun te așteaptă un tur pietonal al orașului Salzburg, locul unde s-a născut Mozart (tur pietonal cu însoțitorul de grup: Grădinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart). Se va pleca apoi spre capitala Bavariei, Munchen! Te vei putea bucura de un tur pietonal astfel: Marienplatz, Primăria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul Național, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz etc. Excursia va continua către Strassbourg, unde ne vom caza în timpul serii la un hotel de 3 stele.
  Vacanta 1 Mai circuit Munchen
  Munchen – o mare putere financiară și o destinație turistică de top
 4. În a patra zi, încep vizitele în una din cele 3 capitale ale Europei, Strassbourg! După turul panoramic din Strassbourg, unde vom vizita Parlamentul, Consiliul Europeiși centrul istoric vom pleca către Luxemburg. În Luxemburg vei putea admira: Piața Armelor, Piața  Guillaume, Platoul Sf. Spiri, Monumentul Solidarității Nationale, Bock, Turnul Iacob, statuia lui Goethe și Promenada Cornichei. Seara, vom ajunge în Bruxelles.
  Vacanta 1 Mai circuit Strasbourg
  Din circuitul de 1 Mai nu putea lipsi Strasbourg – o oază de civilizație
 5. În a cincea zi vom vizita în Bruxelles: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justiție, Platoul Heysel, Catedrala St.Michael, Piața Spaniei, Manneken Pis, Grand, Primăria, Galeriile St. Houbert. După acest tur vom pleca spre Bruges.
  vacanta 1 mai circuit Bruges Belgia
  Bruges – un refugiu minunat pentru o dimineață departe de casă
 6. În a șasea zi, lansăm o provocare… Turul Olandei într-o zi! Excursia începe din Rotterdam cu un tur panoramic și unul pietonal și continuăm cu Amsterdam, unde vom vizita: Piața Dam, Palatul Regal, Gara Centrală, Piața de Flori, Piața Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Seara ne vom caza la hotelul Tulip Inn Riverside 3* sau la un hotel similar.
 7. Ziua a șaptea este rezervată întru totul orașului Amsterdam. Poți alege de la o croazieră pe canale sau o plimbare prin faimosul Cartier Roșu. 
 8. În ziua a opta, după micul dejun, ne vom continua excursia către Koln și Bonn.
 9. În următoarea zi vom descoperi valea Rinului printr-o croazieră de la Boppard la St. Goar. Excursia va continua spre Nuremberg, unde ne vom și caza.
 10. În ziua a zecea vom pleca spre Viena trecând prin Passau, iar seara o vom petrece în Viena.
 11. În penultima zi vom vizita Viena într-un tur panoramic cu autocarul: celebrul Ring Vienez. Vom admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, fosta reședință de iarnă a Imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primăria și Burgtheater. Apoi plimbare pe jos în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, etc. După tur,vom vedea Palatul Schonbrunn. Seara vom pleca spre Budapesta unde vom avea un mic tur pietonal ce se va sfârși cu o croazieră pe Dunăre. Cazarea se va face în Budapesta, la un hotel de 4 stele.
 12. După o așa experiență, ne vom întoarce din circuitul de 1 Mai în Capitalele Europei cu forțe proaspete acasă, pregătiți să împărtășim experiențele cu familia și prietenii.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă, scrie-ne un e-mail la notificari@paravion.ro

Articol redactat de Adriana Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *