Top 5 destinații de vis pentru luna de miere

Top 5 destinatii de vacanta pentru luna de miere 2017

Luna de miere reprezintă un moment memorabil în viața unui cuplu proaspăt căsătorit, de aceea este important ca destinația să fie una specială. Astăzi vă propunem 5 destinații de care vă veți îndrăgosti iremediabil.

Santorini – Insula Îndrăgostiților

Insula Îndrăgostiților, Santorini, este locația perfectă pentru o lună de miere de neuitat. Apusurile de soare, plajele, peisajele exotice și liniștea ce se așterne peste insulă fac din aceasta o destinație spectaculoasă, în special pentru cuplurile tinere. Insula reușește să impresioneze nu numai prin peisajele de un alb-albastru surprinzător, ci și prin ceea ce are de oferit. Fira, Firostefani, Oia, Kamari, Perissa sunt doar câteva din locurile pe care nu trebuie să le ratați. Cazarea este una variată, de la cele mai mici și accesibile vile până la hoteluri foarte scumpe, iar prețurile diferă în funcție de confort și de zona în care sunt amplasate, cele mai scumpe fiind în Fira, capitala insulei, și în Oia, zona cu cele mai spectaculoase apusuri de soare. Bucătăria pe această insulă este un adevărat răsfăț culinar, cu preparate diverse și sofisticate pe bază de pește, legume și fructe proaspete.

Cuplurile care își doresc să viziteze cele mai frumoase și ascunse locuri de pe insulă pot închiria o mașină sau biciclete. Pentru cei care vor să petreacă o lună de miere autentică la doar câteva ore cu avionul de București, Santorini este destinația ideală. Prețurile pentru un sejur de 7 nopți în Santorini pornesc de la 454 €/persoană.

Vacanta luna de miere in Santorini
Luna de miere in Santorini – o alegere reușită

Bali – Insula Zeilor

O altă destinație modernă este Bali, „Insula Zeilor”, un loc unde pare că pășești într-o altă lume, o insulă dominată de peisaje pitorești și mister. Insula oferă o varietate de temple, peisaje minunate și resorturi turistice cu nenumărate piscine, spa-uri și grădini, unde turiștii își pot petrece sejurul într-un mod unic, făcând din insulă locul potrivit pentru o evadare romantică. Centrul insulei, Ubud, este o zonă tropicală, cu plaje cu nisip alb spectaculoase și cu o varietate de activități pentru cuplurile active. Localnicii sunt prietenoși și primitori, iar delicioasele mâncaruri se îmbină perfect cu tradițiile culturale. Puteți alege unul din numeroasele hoteluri aflate la destinație sau una din vilele colorate. Perioada recomandată pentru un sejur în Bali este între lunile aprilie-octombrie, iar tarifele pentru bilete de avion dus-întors pleacă de la 668 €/persoană.

Vacanta luna de miere in Bali
Bali – o insulă dominată de peisaje pitorești și mister

Maldive – vacanță de miere de lux

Însoritele plaje, atmosfera relaxantă și lagunele turcoaz fac din Maldive o destinație cu adevărat exotică pentru cuplurile care își doresc o vacanță de lux. Insula pune la dispoziție numeroase excursii și activități (volei, fotbal, tenis) sau sporturi nautice și activități pe apă precum: snorkeling, plimbări cu șalupa, schi nautic, scufundări, canoe, banana riding, wakeboarding. Deliciile culinare pe care le veți găsi pe insulă au la baza nucă de cocos, mango și alte mirodenii. Dacă ajungeți în Maldive este musai să vizitați Male, capitala insulei, unde vă așteaptă muzee, moschei și alte atracții inedite.  

Maldive o destinație cu adevărat exotică pentru cuplurile care își doresc o vacanță de lux.
Maldive – o destinație cu adevărat exotică pentru cuplurile care își doresc o vacanță de lux

Cuba – Un colț de Rai

Cuba, un adevarat rai pentru îndrăgostiți, este o combinație uluitoare de stiluri care va face din luna de miere o amintire de neuitat. Havana, capitala Cubei, este impresionantă prin numeroasele muzee, catedrale, piețe și mai ales prin cultură și civilizație, de care turiștii se pot bucura in voie. Orașul are o arhitectură unică și îmbină într-un mod elegant și clasic viața de noapte, clădirile spectaculoase, mașinile vechi, muzica și dansul. Dacă ajungeți în Cuba trebuie neapărat să vizitați și Varadero, un paradis tropical și una dintre cele mai reprezentative stațiuni din Caraibe, unde puteți descoperi cea mai frumoasă plajă din regiune. Serviciile turistice sunt complexe, atracțiile sunt la fiecare pas, oamenii sunt plini de viață și prietenoși, iar din această escapadă exotică nu vă veți putea opri din făcut fotografii, plimba pe fiecare străduță și experimenta din varietatea de opțiuni pe care această destinație le are de oferit.

Vacanta luna de miere Cuba
Cuba, un adevarat rai pentru îndrăgostiți

New York – luna de miere pentru nonconformiști

Pentru cuplurile nonconformiste care iubesc aventura și nu doresc o vacanță all inclusive, destinații exotice sau plaje nesfârșite, New York-ul este alegerea perfectă. Aici veți avea parte de momente extraordinare, zgârie-nori, atracții de tot soiul care vă vor depăși așteptările, amintiri pentru o viață și o experiență greu de egalat. Printre cele mai faimoase atracții turistice se numără: Times Square, Central Park, Empire State Building, Muzeul Metropolitan de Artă, Statuia Libertății și multe altele. De la o plimbare prin centrul orașului, la o sesiune de shopping pe străzile metropolei și până la viața de noapte spectaculoasă pe care acesta o oferă, veți descoperi un oraș cu adevarat fascinant. Visul american este acum mult mai ușor de atins! :) Tarifele pentru o lună de miere inegalabilă la New York pornesc de la 1.100 €/persoană. Dacă vreți să luați separat doar bilete de avion spre New York vedeți aici prețurile.

Vacanta luna de miere New York
La New York veți avea parte de momente extraordinare, zgârie-nori, atracții de tot soiul care vă vor depăși așteptările, amintiri pentru o viață și o experiență greu de egalat 

Pentru întrebări sau cereri de ofertă, scrie-ne un e-mail la notificari@paravion.ro

Articol redactat de Ioana Bucur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *