Viața de noapte în insulele grecești. Tu ce vacanță de vară alegi: Mykonos, Rhodos sau Lefkada?

Vacanta vara Rhodos

Grecia este una dintre destinațiile de vară preferate de turiști, în special pentru interminabilele plaje aurii și apa cristalină, ruinele antice albite de razele soarelui și peisajele colorate. Însă, pe lângă băile de soare și plimbările pe străduțele cu taverne, micul paradis grecesc se transformă noaptea în cel mai palpitant loc de distracție.

Ritmurile muzicii latino, rock și grecești se aud din fiecare bar cochet care decorează potecile insulelor, iar difuzoarele din club răsună cu cele mai noi hituri, de la cântăreți locali, până la cei mai cunoscuți interpreți internaționali. Dacă îți rezervi din timp biletele de avion, vei avea ocazia să petreci la cele mai vibrante festivaluri și petreceri, unde te vei trezi dansând mână în mână cu localnicii și luând parte la dansuri tradiționale și moderne.

Vacanță de vară în Mykonos – petreceri incendiare zi și noapte

Rezervă bilete de avion charter spre Mykonos și petrece în stil local! Aici vei descoperi că noaptea oferă la fel de multe posibilități de distracție ca și ziua. Petrecerile pe plajă domină scena în timpul zilei întinzându-se până târziu în noapte, iar cele mai faimoase petreceri au loc pe plaja Psarrou. Tropicana Bar și Sunrise Bar adună o mulțime mixtă de oameni, în timp ce Paradise Club, cu a sa gingantică piscină centrală și show-ul de artificii, oferă petreceri unice, noapte și zi.

Vacanta vara 2017 in Mykonos pentru viata de noapte intensa
Pe timp de noapte, Mykonos se transformă într-un paradis al distracției

Odată cu lăsarea nopții orașul prinde viață și cele mai populare cluburi își deschid ușile: Caprice, Oneiro Bar, Icarus și Aroma sunt câteva dintre localurile care îmbină cele mai bune cocktail-uri cu muzica de calitate. Petrecerile pot continua până dimineața, așa că te poți îndrepta către Cavo Paradiso, situat pe plajă, dacă vrei să petreci până la răsăritul soarelui și apoi poți face o baie în mare.

 

Vacanță de vară în Rhodos pe ritmuri de muzică grecească

În 2017 petrece vacanța de vară în Rhodos, o insulă faimoasă pentru viața de noapte intensă și plăcută. În centrul vechi al orașului poți găsi nenumărate baruri, însă miezul distracției se află în Piața Hippocrates care este înconjurată de baruri și cafenele. În Taverna Plaka te poți bucura de muzică grecească live, în timp ce Panorama bar oferă cocktailuri, muzică bună și o priveliște de neuitat.

Dacă vrei să petreci până dimineața, poți vizita Faliraki, un resort cosmopolit și cu o atmosferă electrizantă, situat în insula Rhodos. De la baruri elegante și cluburi pline de viață, mii de petrecăreți aleg să plece în vacanța de vară aici datorită vieții de noapte legendare, dar și a plajelor impresionante.

Vacanță de vară în Lefkada cu muzică live și karaoke

Dacă te gândești la o vacanță de vară în Lefkada, trebuie să știi că viața de noapte în Lefkada este concentrată în principal pe coasta de est a insulei, așa că dacă plănuiești să rezervi o vacanță de vară aici, Lefkada Town, Nydri și Vassiliki sunt câteva dintre orașele unde muzica și petrecerile continuă până în zori de zi.

Vacanta vara Lefkada 2017 - o insula cu o viata de noapte intensa
Lefkada – o insulă în care distracția este la ea acasă

Byblos este cel mai faimos club din Nydri, unde de cele mai multe ori sunt organizate seri de karaoke, iar 155 Cafe Bar din Vassiliki este localul preferat atât de localnici, cât și de turiști. Încearcă deliciosul cocktail mohito și dansează pe ritmuri de jazz, iar pe-nserate te vei bucura de muzica grecească.

Dacă petreci sejurul în Lefkada Town, trebuie sa știi că majoritatea cluburilor sunt concentrate în zona portului și oferă alternative variate, de la muzică live și spectacole de dans, până la petreceri zgomotoase și pline de viață.

Vrei să te distrezi pe cinste la vară? Profită de ofertă și rezervă o vacanță de vară în fascinantele insule grecești unde muzica, soarele și voia bună se găsesc din plin.

Pentru întrebări sau cereri de ofertă, scrie-ne un e-mail la notificari@paravion.ro

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *