Fashion Week 2017 – când și unde planifici un city break pentru iubitorii de modă

Milano Fashion Week 2017

Pentru cei care vor să îmbine călătoriile cu moda, vă recomandăm patru dintre cele mai cunoscute destinații când vine vorba despre Săptămâna Modei. 

Un city break de shopping la Milano, Londra, Paris sau New York este întotdeauna o idee bună, cu atât mai mult în perioada fashion week-urilor, atunci când străzile sunt împânzite de street style-ul pasionaților de modă, astfel că veți avea parte de inspirație cât cuprinde. 

Milan Fashion Week 2017

Dacă ajungeți la Milano, pe lângă shopping puteți vizita Piața Domului, atracția principală din oraș și cea mai mare catedrală gotică din lume. Apoi puteți vizita Galeriile Vittorio Emanuele II, unde veți găsi restaurante cu mâncăruri atât tradiționale, cât și dintre cele mai sofisticate, baruri, cofetării, magazine exclusive ale celor mai renumiți desigeri, boutique-uri și multe altele. (următorul Milan Fashion Week este planificat între 20-27 septembrie 2017).

New York Fashion Week 2017

În perioada cea mai glamour din an, New York-ul este destinația perfectă pentru o vacanță deoarece veți avea parte de cele mai spectaculoase momente. Ținutele inspiraționale vă vor ademeni la o sesiune de shopping și răsfăț în boutique-urile moderne sau vintage din oraș sau într-unul dintre cele mai faimoase magazine. Pentru turiștii care își doresc în primul rând să viziteze orașul recomandăm Times Square, Central Park, Wall Street, Statuia Libertății, Empire State Building și bineînțeles, restaurantele și barurile de pe străduțele orașului. (următorul New York Fashion Week este planificat între 7-14 septembrie 2017). Dacă ești pe punctul de a începe planurile de vacanță, caută aici bilete de avion București – New York.

City break Saptamana Modei 2017 la Londra, Milano, New York, Paris
Un city break in perioada Fashion Week – recomandat pentru pasionatii de fashion 

 

London Fashion Week 2017

Capitala Modei, Londra, este un adevărat defileu de inspirație și stiluri combinate cu autenticitate și ținute demne de Săptămâna Modei. Iubitorii de fashion se pot îndrepta către Oxford Street, acolo unde găsesc shop-uri de renume, magazine vintage sau de suveniruri, branduri locale sau centre comerciale. Cele mai importante atracții pe care le recomandăm sunt: Big Ben, Palatul Parlamentului, Podul Westminster, London Eye, Palatul Buckingham, Tower Bridge și multe altele. În Londra nu te vei plictisi niciodată! (următorul London Fashion Week este planificat între 15-19 septembrie 2017). Indicat este să vă rezervați biletele de avion spre Londra din timp, întrucât perioada săptămânii modei este foarte aglomerată în fiecare an.

City break Paris Fashion Week 2017 si bilete avion Paris
Paris Fashion Week – planifica un city break intre 26 septembrie si 3 octombrie 2017

Colecții de designer – la Paris Fashion Week 2017

Ultima, dar nu cea din urmă, Paris, a devenit una din cele mai populare destinații turistice din lume. La Paris Fashion Week este locul unde găsim ultimele colecții ale designerilor, muzee celebre, bijuterii arhitecturale la tot pasul, într-o atmosferă unică. Pe străzile din Paris găsiți răspândite tot felul de magazine, de la cele de brand, la ateliere de designeri și până la magazine stradale accesibile oricărui turist. Este musai ca la o vizită în Paris să vă bucurați de o cafea și un croissant la una din terasele spectaculoase ale orașului. Cele mai frumoase atracții pe care le veți putea vizita sunt: Tour Eiffel, Catedrala Notre Dame, Montparnasse, Grădinile Luxembourg, Louvre și Galeriile Lafayette. (următorul Paris Fashion Week este planificat între 26 septembrie – 03 octombrie 2017). Bilete de avion spre Paris la cele mai bune prețuri găsiți aici.

Articol redactat de Ioana Bucur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *