Top 7 destinații exotice pentru iubitorii de animale

Dacă te-ai plictisit de obișnuitele vacanțe de vară la mare și, în același timp, ești un iubitor al animalelor, este timpul să te gândești serios la niște destinații exotice pentru iubitorii de animale, foarte ofertante din acest punct de vedere. De la girafe, elefanți și până la pisici și câini husky, vei întâlni unele dintre cele mai speciale necuvântătoare în aceste 7 destinații pe care le-am ales pentru tine.

1. Nairobi, Kenya

Te-ai gândit vreodată cât de frumos ar fi să împarți micul dejun cu o girafă? La Conacul Girafelor, în Kenya, te poți plimba alături de girafe și te poți apropia de ele într-un mediu natural lor.  Conacul deservește atât girafe, cât și oameni și dispune de 10 camere de cazare. Dimineața și seara girafele apar la geamurile hotelului și așteaptă o mică gustare.

Zboruri către Nairobi: vezi aici programul zborurilor spre Nairobi și prețurile acestora.

Mic dejun cu girafa in vacanta in Nairobi
Mic dejun cu girafele in Nairobi. Sursa foto: thesafaricollection.com

2. Baffin Island, Canada

Îți dorești să mergi la săniuș cu 20 de husky adorabili? Atunci planifică-ți următoarea vacanță în Insula Baffin, în Canada, casa ursilor polari și a balenelor. Te sfătuim să cauți și un ghid Inuit în expediția ta.

Vacanta pentru iubitorii rasei de caini husky in Baffin Island, Canada
Vacanta pentru iubitorii rasei de caini husky in Baffin Island, Canada

3. Chiang Mai, Thailanda

Parcul Natural al Elefanților din Thailanda aparține unei organizații nonprofit care și-a propus să salveze și să găzduiască elefanții abuzați și a devenit rapid o atracție minunată din sud-estul Asiei. Aici vizitatorii pot hrăni și îmbăia elefanți și, desigur, pot face poze cu ei. De asemenea, parcul găzduiește și căței, pisici și bivoli. Bilete de avion spre Chaing Mai, Thailanda găsești aici.

Vacanta in Chiang Mai, Thailanda pentru vizita in parcul elefantilor
Vacanta in Chiang Mai, Thailanda. Vizita in Parcul Natural al Elefantilor

4. Marea barieră de corali, Australia

Când vine vorba despre snorkeling nu există un loc mai bun ca Marea Barieră de Corali din Australia, iar dacă vrei să ajungi acolo, zboară la Cairns. Scufundă-te în apele cristaline ale mării albastre și descoperă viața animalelor subacvatice. Nu îți place să te uzi? Sute de specii unice de animale precum canguri, broscuțe, șopârle, fluturi și papagali pot fi admirate pe această insulă.

Vacanta la Marea Bariera de Corali din Australia
Alege o super vacanta la Marea Bariera de Corali din Australia pentru a descoperi viata animalelor subacvatice 

5. Insula Galapagos, Ecuador

Arhipelagul este casa a sute de specii de animale rare precum iguane, șopârle, țestoase de mare, pinguini, broscuțe, și lei de mare.

6. Crystal River, Florida

Înoată cu un lamantin în apele limpezi și retrase ale Refugiului King’s Bay sau fă scufundări în căutare de scoici în Golful Mexicului. Dacă ți-e frică de apă, savurează o băutură pe o barcă cu fund de sticlă pentru a vedea frumusețile de pe fundul oceanului.

Inoata cu un lamantin in apele Refugiului King’s Bay Florida
Inoata cu un lamantin in apele Refugiului King’s Bay – Florida

7. Tokyo, Japonia

Dacă pisicile sunt preferatele tale, atunci bea un capuccino la o cafenea din Japonia. Dacă vrei să îți aduci și tu pufoșenia în excursie, să știi că multe restaurant îți permit să îți aduci pisica cu tine la masă. 

Articol redactat de Adriana Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *