5 motive să-ți rezervi bilete de avion spre Hamburg – orașul cu 2300 de poduri

Bilete de avion spre Hamburg pentru city break Hamburg

Încă nu ai vizitat orașul Hamburg? Atunci cu siguranță vei fi interesat să afli câteva dintre motivele pentru care Hamburg este una dintre cele mai interesante destinații de vacanță la nivel mondial, numit de altfel și “Poarta către lume”, datorită portului său, al doilea ca mărime din Europa.

1. Hamburg – orașul cu 2300 de poduri

Hamburg s-a aflat întotdeauna în centrul atenției, în principal datorită spiritului maritim care înviorează tot orașul, restaurantelor care servesc specialități de pește și fructe de mare, dar și pentru arhitectura deosebită și strigătele pescărușilor care îți reamintesc că ești mereu aproape de apă. Și pentru că Hamburg este un oraș al apelor, nu e de mirare că are puțin peste 2300 de poduri, mai multe decât Veneția, Londra și Amsterdam împreună.

Bilete de avion spre Hamburg sa vezi centrul orasului cladirea primariei si raul Alster Germania
Hamburg – centrul orașului – clădirea Primăriei lângă râul Alster 

2. Hamburg – cel mai verde oraș din Europa

Totodată, Hamburg este cel mai verde oraș din Europa, parcurile și grădinile acoperind o suprafață de 14%. Așa că poți profita de venirea primăverii și poți achiziționa bilete de avion către Hamburg pentru a te bucura din plin de peisajele de vis.

3. În port poți vizita Muzeul Miniaturilor și Piața de Pește

Dacă deja începi să te gândești la vacanța ta în Hamburg, îți recomandăm să vizitezi Muzeul Miniaturilor, situat în port, unde vei fi fascinat de numeroasele trenulețe care se plimbă șerpuind printre căsuțe și peisajele colorate ale orașului. Tariful unui bilet de intrare la muzeu este de 13 euro/adult și 6.50 euro/copil. Un alt obiectiv simbolic al orașului este Fischmarkt (Piața de Pește) din Altona. Aici veți găsi numeroase specii de pești, dar și fructe exotice, flori și antichități, însă pentru a profita de ofertele comercianților, trebuie să vă treziți dis-de-dimineață, întrucât piața este deschisă între orele 5.00-9.00 dimineața.

Bilete de avion spre Hamburg - sa vezi portul de pe raul Elba din St. Pauli district  Germania
Rezervă bilete de avion spre Hamburg – să vezi portul de pe râul Elba

4. Viață de noapte intensă – Hamburg e leagănul trupei The Beatles

Dacă zbori la Hamburg cu gândul la distracție, află că orașul oferă totodată opțiuni și pentru petrecăreți, iar districtul St. Pauli-Reeperbahn este renumit pentru viața de noapte eclectică, dar și pentru faptul că aici este locul unde faimoasa trupă The Beatles și-a început cariera. Teatrul Operettenhaus, numeroase baruri, cluburi de dans și puburi studențești își au locul în acest cartier al distracției, iar pentru a profita din plin de tot ceea ce găseși aici, planifică acum un sejur în Hamburg.

5. Hamburg = 7 x Paris sau 2 x Londra

Și dacă mai aveai dubii în ceea ce privește farmecul orașului, îți spunem că Hamburg este de 7 ori mai mare decât Paris și de două ori cât Londra, așadar ai nevoie doar de puțin mai mult timp pentru a explora fiecare străduță și colțișor din oraș și, bineînțeles, să rezervi biletele de avion către Hamburg.

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *