Top 3 festivaluri de muzică pe care să nu le ratezi vara asta

shutterstock_129152783

Vara anului 2017 se anunță una plină de evenimente pentru iubitorii de muzică, indiferent de genurile muzicale preferate. Dacă încă nu ați planificat vacanța da vară, am selectat trei dintre festivalurile de top unde sunt așteptați zeci de mii de turiști, iar distracția este garantată.

1. Tomorrowland – Boom, Belgia

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat în fiecare an în orașul Boom, Belgia, un oraș cu circa 17.000 locuitori situat la 30 km nord de Bruxelles.

In 2016, Tomorrowland a însemnat 15 scene dispuse pe o suprafață de peste 75 hectare, 180.000 bilete fiind vândute pentru evenimentul din 22, 23 si 24 iulie.

In 2017, Tomorrowland este programat pentru două weekend-uri consecutive, pe 21-23 iulie si 28-30 iulie, fiind asteptați peste 350000 de participanți. Cele mai celebre nume din industrie precum Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Don Diablo, Duke Dumont, Eric Prydz, Kungs, Martin Garrix, Paul van Dyk, The Chainsmokers sau Tiësto vor urca la pupitru pentru acest eveniment.

Pentru rezervarea biletului de avion Bucuresti – Bruxelles click aici.

Tomorrowland Belgia Facebook
Sursă foto: Facebook Tomorrowland

2. Sonus Festival – Insula Pag, Croatia

Recunoscută la nivel global ca fiind capitala distracției pe timpul verii în Croația, plaja Zrce din Insula Pag, Croația, găzduiește în fiecare an Sonus Festival, unul din cele mai celebre festivaluri de muzica tehno din lume.

În 2017, Sonus Festival sărbătorește 5 ani, iar organizatorii au pregătit un spectacol impresionant desfășurat pe durata a 5 zile, între 20 și 24 august. Petrecerile se țin lanț în cele 3 cluburi de pe plaja Zrce, Aquarius, Kalyso și Papaya, dar și în vapoare special amenajate. Muzica este asigurată de peste 40 dintre cei mai celebri DJ ai momentului.

Cel mai apropiat aeroport este Zadar, la doar 45 km de insula Pag. Pentru rezervarea unui bilet de avion Bucuresti – Zadar click aici.

Sursă foto: Facebook Sonus Festival
Sursă foto: Facebook Sonus Festival

3. Boardmasters – Cornwall, Marea Britanie

Muzică, surf și distracție cât curpinde. Asta promite Boardmasters, festivalul anual găzduit pe plajele Watergate Bay și Fistral Beach din Cornwall, Marea Britanie. Cu o istorie ce începe în 1981 este unul din cele mai vechi festivaluri de acest gen.

Sursă foto: Facebook Boardmasters
Sursă foto: Facebook Boardmasters

În 2017, evenimentul se desfășoară între 9 și 13 august și listează peste 50 de nume de artiști prezenți. În fiecare an, plaja Fistral Beach găzduiește și competiții de surf și BMX, cea mai celebră fiind etapa din World Surf League.

Întrucât sunt așteptați peste 60000 turiști, vă sugerăm să vă procurați biletele de avion din timp. Pentru zborul București – Londra puteți rezerva biletul de avion aici.

Articol redactat de Adrian Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *