8 plaje pentru care merită să zbori la Tel Aviv vara

Vedere panoramica pe plaja in Tel Aviv

Soare din plin, distracție cât cuprinde și, bineînțeles, nenumărate plaje fascinante… Israel este destinația de vară care nu încetează să ne surprindă. Dacă încă nu ai planificat următorul sejur, îți prezentăm mai jos câteva dintre cele mai frumoase plaje din Israel, unde te poți relaxa sau te poți distra la petrecerile organizate în fiecare seară, dacă îți cumperi din timp bilete de avion spre Tel Aviv.

Beit Yannai Beach – se află în orașul Netanya, cu ieșire la Marea Mediterană și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Israel datorită faptului că de-a lungul timpului a rămas la fel de naturală și sălbatică. Aici vei avea posibilitatea de a campa peste noapte și chiar de a face kitesurfing, plaja fiind renumită pentru facilități precum locuri speciale pentru picnic, dușuri și restaurante. Dacă plănuiești un sejur în Netanya, îți recomandăm să achiziționezi bilete de avion spre Tel-Aviv, de unde poți lua trenul sau autobuzul către destinația dorită.

Daca zbori la Tel Aviv poti sa faci plaja pe Coasta Netanya
Dacă zbori la Tel Aviv poți să faci plajă pe Coasta Netanya

Gordon Beach – deși destul de aglomerată pe perioada verii, această plajă rămâne principala favorită a turiștilor care aleg un city break în Tel-Aviv. Suficient de încăpătoare și cu nisipul fin și strălucitor, aici te poți relaxa în voie sau poți lua parte la o partidă de matkot, sportul preferat de plajă al localnicilor. Odată cu lăsarea serii te poți retrage într-unul dintre restaurantele situate de-a lungul plajei sau poți lua parte la petrecerile care animă locul până în zori de zi.

Pe plajele din Tel Aviv găsești hoteluri cu condiții de cazare excelente
Pe plajele din Tel Aviv găsești hoteluri cu condiții de cazare excelente

Mosh’s Beach – este cea mai tare plajă din Eilat și locul perfect pentru o escapadă de neuitat. Situată la câțiva metri de Marea Roșie și cu vedere spre Munții Iordaniei, aici vei găsi un loc de vis, cu numeroase restaurante care servesc mâncare delicioasă și multă muzică bună. Pentru a ajunge în Eilat trebuie să planifici un zbor către Tel-Aviv, iar de aici te poți îndrepta către destinație cu autobuzul sau poți achiziționa bilete de avion pentru un zbor intern.

De vizitat intr-un city break la Tel Aviv - Mosh’s Beach, oentru ca este cea mai tare plajă din Eilat, situată la câțiva metri de Marea Roșie și cu vedere spre Munții Iordaniei
Mosh’s Beach este cea mai tare plajă din Eilat, situată la câțiva metri de Marea Roșie și cu vedere spre Munții Iordaniei

Pe lângă plajele despre care ți-am vorbit mai sus, în Israel vei găsi multe alte locuri superbe unde te poți bucura de soare. Banana Beach, Coral Reef Beach, Palmachim Beach, Hilton Beach sau Bora Bora Beach sunt câteva dintre opțiunile ideale pentru vacanța de vară, trebuie doar să îți pregătești bagajele, să achiziționezi biletele de avion spre Tel-Aviv și să evadezi spre acest paradis însorit.

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *