Promoții la zboruri Qatar Airways spre destinații de top din întreaga lume

Cu promotia qatar pentru bilete avion spre singapore poti vizita piscina infinity

Liber la zbor! S-au activat promoțiile Qatar Airways!

Qatar Airways este o companie aeriană renumită în lume pentru serviciile de calitate oferite. În fiecare sezon operatorul de zbor vine cu promoții pentru curse spre cele mai căutate destinații de vacanță, dar și de afaceri.

Promoția lunii mai 2017 pentru bilete de avion Qatar Airways

Rezervă până pe 15 mai 2017 bilete de avion cu discounturi pe cursele Qatar Airways către destinații de top din întreaga lume: Phuket, Denpasar Bali, Singapore, Tokyo, Dubai, Bangkok, Manila, Colombo, Melbourne, Krabi, Male, Abu Dhabi, Delhi. Perioada de călătorie pentru care este valabilă promoția este: 16 august 2017 – 20 martie 2018.  

Iată câteva informații de interes despre destinațiile incluse în promoțiile Qatar Airways.

1. Phuket – Dacă zbori spre Thailanda, s-ar putea să ajungi la granița cu o altă realitate, una aproape paradisiacă. Tot ce trebuie să faci e să alegi o vacanță exotică în Phuket, cea mai mare și cea mai frumoasă insulă thailandeză.

2. Denpasar Bali –  pe Insula Zeilor Bali te așteaptă o faună și o vegetație tropicală luxuriantă, plaje cu nisip alb, grădini exotice și delfini înotând aproape de țărm. Dacă ești în căutarea unei aventuri spirituale, fascinat de cultura budistă și vrei să descoperi temple ascunse în jungle, o vacanță pe insula indoneziană e alegerea perfectă. Bilete de avion spre Denpasar – aici.

3. Singapore – afaceri sau plăcere? Singapore e tărâmul contrastelor, unde templele chinezești și indiene locuiesc același oraș cu zgârie-nori, clădiri de sticlă și grădini botanice high-tech, unice în lume. Biletele de avion spre Singapore pot fi rezervate online – aici.

4. Tokyo – E cea mai mare aglomerare urbană a Terrei, cu o suprafață de aproape 10 ori mai mare decât Bucureștiul. Este poate cel mai cinstit oraș din lume. Locuitorii au returnat poliției sume record sub formă de bani găsiți, iar la cafenea își lasă telefoanele mobile pe mese pentru rezervarea locului până își iau comanda de la tejghea. Bilete de avion spre Tokyo – aici.

5. Dubai –  orașul superlativelor. În Dubai, poți să te cazezi la cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab de 7* sau să privești lumea din cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Shopping, safari, plajă, răsfăț. Ce alte motive să mai ceri pentru a rezerva bilete de avion spre Dubai?

Promotie bilete de avion spre Dubai cu Qatar Airways
Vedere la asfințit – Dubai

6. Bangkok –  e în topul celor mai vizitate orașe din lume, cu peste 20 de milioane de turiști anul trecut. E orașul care oferă un magnific șoc cultural atunci când explorezi istoria din templele budiste și imediat ajungi în centrul ultramodern cu zgârie-nori și malluri imense. Biletele de avion spre Bangkok pot fi cumpărate online – aici.

7. Manila – Capitala Filipinelor, supranumită și Perla Orientului, un port strategic ce facilita comerțul de mătase, mirodenii și argint. Azi, Manila e o metropolă aglomerată care găzduiește Orașul cetate, unul din cele mai bine conservate orașe medievale din lume. Zboară la Manila.

8. Melbourne – al doilea cel mai mare oraș din Australia, de 20 de ori mai mare decât Bucureștiul, e renumit pentru diversitatea activităților și evenimentelor sportive care se desfășoară acolo anual. Te poți bucura și de munte, și de plajă la doar o oră distanță, iar viața de noapte e spectaculoasă. Vezi oferta Qatar Airways pentru bilete de avion spre Melbourne.
 

Pentru întrebări sau cereri de ofertă, scrie-ne un e-mail la callcenter@paravion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *