Promoție TAP Portugal! Rezervă până pe 25 mai bilete de avion dus-întors la ofertă

Până pe 25 mai 2017 poți rezerva bilete de avion TAP Portugal dus-întors la ofertă către orașe din Portugalia, Spania, Maroc și Algeria, dar și spre destinații transatlantice precum Miami, Boston, New York, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Caracas și Toronto.

Perioada de călătorie pentru care se aplică tarifele promoționale: 2 iulie 2017 – 15 martie 2018.  

Promoția se aplică doar pentru bilete de avion dus-întors, nu și pentu cele one way.

Bilete de avion spre Portugalia și Spania

Un weekend romantic in Lisabona
City break in Lisabona

Potrivit datelor Paravion, orașele din Portugalia către care românii au cumpărat cele mai multe bilete de avion în 2016 sunt Lisabona și Porto. Capitala Portugaliei este un loc plin de magie, culoare și istorie aflat la capătul lumii, pe coasta Oceanului Atlantic. Lasă-te  cucerit de cartierele pitorești, castelele romantice și de profunda muzică fado. E ușor să ajungi în Lisabona deoarece biletele de avion sunt de la an la an tot mai ieftine (doar 112 euro pentru bilet de avion București – Lisabona dus-întors cu promoția TAP Portugal), iar city break-urile merită programate chiar și în afara sezonului cald, întrucât vremea în Lisabona este mai mereu frumoasă.

dansatoare de flamenco in Madrid
Dansatoare de flamenco in Madrid

Madrid și Barcelona au fost cele mai vizitate orașe în Spania, datorită bogăției culturale, gastronomiei deosebite și ospitalității locuitorilor. La Madrid vei avea ocazia de a vizita muzee de artă, de a degusta preparate culinare în unele dintre cele mai bune restaurante din lume și de participa la un spectacol de flamenco. Barcelona te va cuceri prin clădirile futuriste, parcurile incredibil de frumoase, străzile meticulos amenajate, viața de noapte plină de culoare și plajele excelente. Restul atracțiilor turistice le descoperi tu după ce îți rezervi biletele de avion spre Barcelona.

Bilete de avion spre Maroc și Algeria

Intr-o vacanta in Maroc, poti sa explorezi desertul Sahara intr-un safari 4x4 sau calare pe camila
Intr-o vacanta in Maroc, poti sa explorezi desertul Sahara intr-un safari 4×4 sau calare pe camila

În Maroc cel mai des se aterizează în Marrakech și Casablanca. În Maroc poți vizita orașul istoric Chefchaouen, situat în inima Munților Rif, cu priveliști uluitoare, te poți înscrie la cursuri locale de gătit sau poți alege să te aventurezi pe un traseu de trekking în Munții Atlas. Dacă ai ajuns în Maroc, merită să explorezi deșertul Sahara într-un safari 4×4 sau călare pe cămilă.

 

Pentru a vizita Algeria turiștii aleg preponderent Algiers, capitala țării, un oraș deluros, mare, zgomotos, scăldat de apele Mediteranei. Vei fi plăcut surprins de dealurile încărcate de pomi fructiferi și numeroase tipuri de legume, de palate, monumente și construcții îndrăznețe. Algeria este o țară frumoasă, cu o cultura bogată care abia așteaptă să fie descoperită pas cu pas.  

Bilete de avion spre America de Nord și America de Sud

Miami, New York, Rio de Janeiro, Sao Paulo sau Caracas? Oricare dintre aceste orașe poate fi următorul pe lista ta de zboruri intercontinentale. Te vei întoarce încântat și plin de optimism după cei vei lua contact cu pulsul vieții pe continentele Americii.

Bilete de avion spre Miami
Biletele de avion spre Miami pot fi luate cu cateva luni inainte pentru a beneficia de cele mai mici preturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *