Rezervă-ți bilete de avion spre Gran Canaria de la 166 euro și descoperă un continent în miniatură

Gran Canaria, insulă a Spaniei, este un continent în miniatură, cu variate tipuri de relief, de la câmpii verzi până la munți stâncoși, deșert și plaje însorite cu nisip fin și alb. Biletele de avion spre Gran Canaria pot fi rezervate cu câteva luni înainte așa încât să prinzi oferte foarte avantajoase, precum cea de la TAP Portugal: rezervi până pe 25 mai 2017 și poți călători între 2 iulie 2017 și 15 martie 2018 cu prețuri de la  166 euro pentru un bilet de avion dus-întors București – Gran Canaria. 

Pe lângă plajele extraordinare, Gran Canaria pompează adrenalină pentru turiștii care aleg drumeții, ciclism și sporturi nautice.  Insula este cunoscută și sub denumirea de Hawaii-ul Europei, datorită condițiilor perfecte pentru surfing. În vacanța în Grand Canaria poți face un tur al insulei cu autocarul începând cu Parcul Național Maspalomas și poți termina circuitul cu plajele Playa Canteras, Playa del Igles sau Playa Puerto Rico.

In vacanta in Gran Canaria, nu rata plaja Puerto Rico
In vacanta in Gran Canaria, nu rata plaja Puerto Rico

Dacă îți plac aventurile, poți opta pentru Jeep-Safari în Parcurile Naturale.  Dacă ești mai degrabă pasionat de plimbările pe malul apei, în Gran Canaria te poți plimba cu cămila pe plajele aurii ale insulei.

Dunele de nisip Maspalomas in Parcul National din Gran Canaria
Dunele de nisip Maspalomas in Parcul National din Gran Canaria

Nu uita să participi la o seară tradițională în capitala insulei, Las Palmas. Multe din localurile din oraș organizeaza seri tematice cu dansuri locale în costume africane, mâncare și muzică tradițională. Vacanță frumoasă în Gran Canaria!

Articol redactat de Adriana Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *