Cele mai bune destinații pentru o vacanță cu familia în vara anului 2017

Vacanță cu familia 2017

O vacanță cu familia reprezintă momentul ideal pentru a petrece mai mult timp alături de copii și de a explora numeroase activități în aer liber, excursii, plimbări cu barca și jocuri pe plajă. Destinațiile de vară unde te poți bucura de o vacanță alături de copii sunt diverse: în Grecia, Spania, Turcia, Cipru, Italia sau Portugalia vei găsi numeroase oferte de cazare la hoteluri care pun la dispoziție facilități pentru copii astfel încât să vă bucurați împreună de o vacanță de vis.

Vacanță cu familia în Grecia

Aqua Park în Corfu

De la plaje însorite, sporturi nautice, insule colorate și temple antice, în Grecia puteți explora cultura elenă bogată, vă puteți bucura de soare și vă puteți distra împreună într-unul dintre parcurile acvatice din Rhodos, Zakynthos, Chania sau Hersonissos. De asemenea, dacă alegeți să vă cazați într-un hotel pentru familii, veți avea parte de diverse activități și spectacole pentru copii care cu siguranță vor fi pe placul tuturor.

Vacanță cu copiii în Mykonos Grecia

 

Vacanță cu familia într-un resort all inclusive din Turcia

 

Dacă alegi o vacanță de vară în Turcia, Antalya și Bodrum sunt regiunile preferate pentru un sejur alături de copii, mai ales că majoritatea hotelurilor oferă pachete de cazare All Inclusive, iar singura grijă este să te distrezi cât mai mult alături de copii. Antalya abundă în magazine și restaurante unde puteți gusta cele mai delicioase rețete tradiționale, iar frumusețea stațiunii Bodrum cu plaje imaculate și apă cristalină este locul ideal pentru sporturi acvatice. Mai mult, Acvariul din Antalya este locul ideal unde copiii pot admira superbul paradis subacvatic.

Bodrum Turcia - o stațiune ideală pentru o vacanță alături de copii

Vara alături de familie în Spania

Pentru vacanțe cu familia Spania oferă vremea călduroasă, plaje impresionante și resorturi cu facilități pentru copii la prețuri rezonabile. Plimbările cu cămila sau cu barca, karting-ul și parcurile acvatice sunt doar câteva dintre activitățile de care vă veți bucura alături de copii. Dacă rezervi o vacanță de vară în Benidorm, nu rata o vizită la Aqualandia, cel mai mare parc acvatic din Spania.

Hotel tematic în Croația

Dacă alegeți o vacanță în Sibenik – Croația, veți găsi acolo un colț de paradis al copiilor la Hotelul Solaris Andrija, un hotel tematic colorat, decorat cu peștișori, alge de mare și o caracatiță veselă situată pe acoperișul clădirii. Parcul acvatic, piscinele situate printre pomii înverziți, trenulețul cu mascote de pluș, un sătuc tradițional și corabia piraților sunt principalele atracții ale acestui hotel unde vei petrece o vacanță de neuitat alături de copii.

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *