Toate drumurile duc la Roma…

roma

Roma este o destinație pe care o poți vizita oricând, fiind spectaculoasă în orice perioadă a anului. Istoria fascinantă, străduțele pitorești, clădirile vechi și arhitectura inedită te vor cuceri din prima clipă.

Dacă ești un fan al fotografiilor, fii convins că vei găsi la fiecare pas câte un loc reprezentativ pentru această destinație și vei pleca cu un portofoliu mai mult decât satisfăcător. Câteva dintre atracțiile pe care este musai să le pozezi într-un city break la Roma sunt:

1. Vatican, unde îți recomandăm să îți rezervi o zi întreagă. Piața și Basilica San Pietro și Muzeul Vatican sunt impresionante prin grandoare, măreție și artă.

2. Colosseum, una dintre cele mai spectaculoase clădiri-ruină din lume, cu siguranța îți va crea o stare de spirit excelentă, chiar va trezi gladiatorul din tine. :)

colosseum

3. Fontana di Trevi  este cu siguranța cea mai frumoasă fântână arteziană din Roma, iar aruncatul monedelor este un ritual menit să împlinească dorințele milioanelor de turiști din întreaga lume.

4. Spanish Steps – cunoscute sub numele de Treptele Spaniole, reprezintă imaginea stilului baroc și un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat.

Dacă vreți să descoperiți cu adevărat frumusețea orașului, cât și locurile ascunse, puteți închiria scutere. Sunt foarte chic și vă pot înlesni plimbările. Sau, pur și simplu, mergeți pe jos. Deși pare un oraș mare și foarte bogat în atracții turistice, distanțele dintre acestea sunt destul de mici. În plus, este o adevărată plăcere să mergi la pas prin Roma. :)

scuterinrome

Odată ajunși la destinație, nu uitați să încercați diversitatea de pizza și paste pe care le veți găsi în baruri, restaurante sau pub-uri pe fiecare străduță și, bineînțeles, savurați un pahar de vin.

La Vita e Bella!

City Break-urile la Roma pornesc de la 191 €/persoană.

Biletele de avion către Roma au prețuri tot mai accesibile de la an la an.

PS: Dacă decideți să călătoriți la Roma, nu uitați să folosiți pe Instagram hashtag-ul #paraviontravel, suntem cu ochii pe voi! 👀

Articol redactat de Ioana Bucur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *