Super Promoție Tarom! Bilete de avion dus-întors cu 92 de euro

Bilete de avion promotie Tarom mai 2017

Între 19 și 21 mai 2017 poți rezerva bilete de avion Tarom dus-întors, cu bagaj de cală și toate taxele incluse, la prețul unic de 92 de euro de persoană. Zboară de la București la Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv sau Valencia. Perioada de călătorie pentru care se aplică tarifele promoționale către cele cinci destinații din ofertă: 19 iunie 2017 – 31 martie 2018. Locurile sunt limitate şi sunt valabile în funcţie de disponibilităţi. Perioada minimă de şedere: 2 zile. Perioada maximă de şedere: 365 zile.

Cele cinci rute pe care Tarom le-a inclus în oferta specială a lunii mai sunt:

 1. Amsterdam e unul dintre cele mai cosmopolite orașe din Europa și una dintre destinațiile favorite ale tinerilor, în special în lunile de vară și de toamnă, când în oraș au loc evenimente în fiecare weekend. Zboară pe ruta București – Amsterdam cu oferta Tarom! Află și 9 lucruri inedite pe care le poți face în Amsterdam vara
  oferte bilete de avion Amsterdam
  A
 2. Cu siguranță, Muzeul Prado din Madrid e unul dintre cele mai impresionante muzee de artă din lume, cu o colecție de peste 9.000 de exponate. Dacă te tentează o escapadă culturală în capitala Spaniei, rezervă bilete de avion București – Madrid.
 3. Valencia este un oraș deosebit de luminos, care îmbină istoria și modernismul cu soarele, plaja și mâncarea bună. Zboară de la București la Valencia cu 92 de euro dus-întors.
 4. Ți-ar plăcea să te bucuri de vacanța de vară într-un oraș de la malul mării în care plouă doar 20 de zile pe an? Rezervă bilete de avion București – Alicante.
 5. Visezi la o vacanță de vară în Israel, țară cu ieșire la trei mări, renumite pentru plajele cu nisip strălucitor și petrecerile nesfârșite? Vezi oferta de bilete de avion Tarom pe ruta București – Tel Aviv.  
  Zboara la Tel Aviv si poti ajunge si la Marea Moarta
  Zboara la Tel Aviv si poti ajunge si la Marea Moarta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *