Promoție Qatar – bilete de avion cu 30% reducere

Qatar Airways ți-a pregătit oferte pentru biletele de avion către unele dintre cele mai exotice și cosmopolite destinații. În perioada 12-16 iunie, achiziționează bilete de avion cu plecare din București către Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Hong Kong, Shanghai, Bali, Melbourne, Tokyo, Sydney, Phuket, Delhi sau Hanoi și poți călători în perioada 16 iunie 2017 – 14 martie 2018, cu 30% mai ieftin.

Bilete de avion spre Shanghai

Alege să zbori spre Shanghai și vei fi fascinat de mix-ul de istorie, rafinament și exotism care se îmbină perfect în acest oraș care nu doarme niciodată. Printre zgârie-norii care străpung cerul albastru se ascund clădirii art-deco, catedrale iezuite, temple budiste și străduțe care te invită să le descoperi la pas. Însă pe lângă bogăția arhitecturală, Shanghai este renumit pentru terapia prin shopping în magazine de lux, vintage, buticuri sau piețe de antichități și bijuterii.

Zboruri spre Bali

Oferta Qatar Airways - bilete de avion spre Bali - un paradis terestru
Bali – un paradis terestru

Dacă în schimb vrei să petreci o vacanță relaxantă pe plajă, poți achiziționa bilete de avion spre Bali, destinație exotică cunoscută pentru relieful său impresionant, plajele de vis și vegetația luxuriantă.

Bilete de avion spre Hong Kong

Poți alege să achiziționezi bilete de avion spre Hong Kong pentru a descoperi orașul unde tradiția prosperă, iar bucătăria locală își pune amprenta în viața de zi cu zi sau poți alege să zbori spre Tokyo, locul unde cultura tradițională și pasiunea pentru nou se completează armonios. Iar dacă nu știai, îți spunem că Rezervația Naturală Bukit Timah din Singapore adăpostește mai multe specii de pomi decât întreg continentul Americii de Nord, așa că ai motiv în plus pentru a cumpăra bilete avion spre Singapore.

Bilete avion Singapore - promotie Qatar 2017
Singapore – un oras cosmopolit

Vacanță în Thailanda – pentru că visurile se împlinesc

Thailanda este acum mult mai aproape datorită ofertelor pentru bilete de avion către Bangkok și Phuket. Indiferent dacă alegi să descoperi un oraș colorat și plin de viață precum Bangkok sau să te bucuri de plajele din Phuket, ai la dispoziție cele mai bune oferte de zboruri către destinații exotice. Pregătește-te pentru o vacanță a simțurilor și rezervă bilete de avion spre Kuala Lumpur, cu ale sale străzi colorate, pline de tarabe cu mâncare locală și cafenele tradiționale care te ademenesc cu arome îmbietoare.

Descoperă capitala Indiei și profită de ofertele pentru zboruri către Delhi. Atât orașul vechi, cât și noul și modernul Delhi te vor fermeca prin contrastele care înfățișează două fețe diferite ale aceluiași loc interesant. Iar dacă plănuiești să vizitezi Vietnam, poți rezerva bilete de avion spre Hanoi, oraș care adăpostește 3840 de situri istorice și muzee, dar și o bucătărie tradițională deosebită.

Sydney sau Melbourne?

Dacă ți-ai dorit întodeauna să vizitezi Australia, poți achiziționa bilete de avion spre Sydney sau Melbourne, iar de aici vei începe o adevărată aventură pe acest tărâm sălbatic și fascinant.

Termeni și condiții – oferta promoțională Qatar Airways

Așa că oriunde vei alege să zbori, trebuie să ții cont de faptul că locurile pentru tarifele promoționale sunt limitate și există posibilitatea ca acestea să nu fie disponibile pentru perioadele de vârf. Tarifele includ toate taxele aplicabile și sunt disponibile pentru călătorii dus-întors operate de Qatar Airways, din București, via Doha. Pentru copii și infanți se aplică reducerile standard. Perioadă de blackout 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

Articol redactat de Maria Burulean

Bilete avion Tokyo in promotia Qatar Airways
Tokyo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *