Unde călătorești dacă vrei să vezi cele mai frumoase femei din lume. Top!

shutterstock_101868868

Frumusețea este o stare de spirit, da. Dar asta nu înseamnă că nu ne place, deopotrivă bărbaților și femeilor, să admirăm grația, eleganța, un zâmbet perfect, charisma și forma fizică de invidiat ale celor mai norocoși/norocoase dintre noi. Concursurile de frumusețe feminină au început să devină populare la finele secolului al XIX-lea, în Marea Britanie și America, iar Miss World, lansat în 1951 în Marea Britanie, este primul concurs internațional de frumusețe, ajuns în 2016 la cea de-a 66-a ediție. Rivalii onorabili ai acestuia sunt Miss Universe și Miss Earth

shutterstock_96820849

Dar care sunt țările cu cele mai frumoase femei din lume? Nu de alta, dar poate ți-ai dori să-ți planifici o vacanță pentru a vedea la fața locului și mai îndeaproape frumusețea locuitoarelor. Există numeroase topuri realizate în funcție de diverși factori decisivi, dar suntem cu siguranță subiectivi (iar frumusețea este relativă) și tindem să judecăm lucrurile prin prisma culturii în care ne-am dezvoltat și a diverselor stereotipuri ale societății în care trăim. Cu siguranță că toate țările au femei cu care se mândresc.

Noi am analizat rezultatele celor trei mari concursuri de frumusețe și am făcut un top al țărilor cu cele mai multe titluri de Miss adunate de-a lungul timpului.

Top tari cu femei frumoase - vacante in tarile cu cele mai frumoase femei din lume

Top trei țări cu cele mai multe titluri de Miss

Per total, țara cu cele mai multe titluri de Miss (World, Universe și Earth) este Venezuela, cu 15 femei încoronate regine ale frumuseții, urmată de SUA, cu 11 titluri, și de India, cu 8 victorii. 

Deci dacă vrei să verifici personal rezultatele concursurilor de Miss în vacanțele tale, iată aici lista cu bilete de avion spre Caracas, bilete de avion spre New York, bilete de avion spre New Delhi.


shutterstock_96904705

Pe locul 4, la egalitate se clasează Puerto Rico și Filipine, cu câte 7 distincții obținute în cei peste 60 de ani de când se desfășoară aceste competiții, iar topul e continuat de Suedia (6 titluri), Marea Britanie (5 titluri) și Brazilia, Australia, South Africa, cu câte 4 premii. În apropiere se clasează și Canada, Trinidad & Tobago, Argentina, Germany, Russia, Iceland, Jamaica, cu câte 3 titluri de Miss adunate.

shutterstock_104543171

Miss World a fost initial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie, insa din 2015 proba a fost eliminata complet din programul concursului.

Trendul?

Păi, anul trecut situația stătea așa:

În 2017, să le ținem pumnii strânși reprezentantelor României!

Sursa foto: Shutterstock

Articol redactat de Arabela Boboc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *