Vacanță la Dublin – topul obiectivelor turistice

Rezerva bilete de avion din timp pentru o vacanta la Dublin

Oricâte zile ți-ai planifica pentru vacanţa la Dublin – bilete de avion aici -, oricât de multe obiective ți-ai dori să vizitezi pe perioada unei vacanţe la Dublin, vei fi întâmpinat peste tot cu salutul: Céad míle fáilte! – Bine ai venit! Atmosfera primitoare a capitalei irlandeze oferă tuturor turiștilor prilej de bună-dispoziţie şi posibilitatea de a descoperi oraşul autentic în lumina veselă a umorului local.

Noaptea pe timp de vacanţă la Dublin

Pentru a descoperi autenticitatea acestui oraş vesel şi prietenos, o idee bună este includerea în planurile de vacanţă la Dublin a concertelor de muzică live și de muzică tradiţională irlandeză, a spectacolelor de teatru şi chiar a spectacolelor de film. Câteva săli de concerte unde se pot urmări spectacole muzicale sunt: Crawdaddy, Cobblestone, Whelans, Olympia, Oliver St John Gogarty.

Cumpara din timp biletele de avion pentru city break la Dublin - un oras modern si pitoresc in acelasi timp
DDublin – un oras modern si pitoresc in acelasi timp 

Vacanţă la Dublin pe timp de zi

Însă pentru o imagine completă asupra oraşului Dublin, trebuie să punctezi câteva itinerarii pentru admirarea comorilor oraşului pe timp de zi. Câteva atracţii turistice de urmărit în timpul unei vacanţe la Dublin:

  • Galeria de Ştiinţă (Science Gallery)
  • Depozitul Guinness
  • Castelul Dublin
  • Grădina Botanică Naţională
  • Casino
  • Marino Dublinia – expoziţie interactivă ce transpune vizitatorii în Dublin-ul Evului Mediu
  • Catedrala St. Patrick

Castelul Dublin - un obiectiv turistic obligatoriu intr-o vacanta la Dublin
Castelul Dublin

Specific pentru o vacanţă la Dublin

Interesant, în ceea ce priveşte o vacanţă la Dublin, este că oraşul de destinaţie este la fel de primitor indiferent de anotimp, datorită bogăţiei atracţiilor turistice care atrag vizitatorii zi şi noapte. Dacă te gândești la Dublin ca la următoare destinaţie de vacanţă, pregătește-te pentru un ritm alert de explorare a capitalei irlandeze, în care clipele de răgaz fac partedin însăşi descoperirea farmecului acestui oraş. Însă nu înainte de a-ți crea o listă cu atracţiile turistice pe care îți dorești să le vizitezi neapărat.

Rezervă din timp bilete de avion către Dublin, pentru a profita de promoțiile companiilor aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *