Turist în America? Află cum este în vacanță la New York

New york editorial

Este cunoscut drept orașul care nu doarme niciodată, iar dacă vei alege să achiziționezi bilete de avion pentru o escapadă la New York, vei descoperi un oraș creativ și colorat, plin de energie, galerii de artă, muzee și restaurante cu preparate delicioase. Sunt multe motive să iubești New York-ul, iar noi îți vom recomanda cele mai tari experiențe locale pentru o vacanță autentică.

shutterstock_260665448

Mereu plin de agitația turiștilor care doresc să trăiască visul american pentru câteva zile, New York poate fi destul de aglomerat și gălăgios, însă te poți refugia în cel mai mare și fascinant parc din oraș, Central Park, o adevărată oază verde în mijlocul junglei de beton. Cu siguranță nu te vei plictisi aici, lecțiile de yoga, concertele sau picnicurile pe iarba verde sunt mereu la ordinea zilei. O altă propunere mai deosebită este The High Line, una dintre bijuteriile verzi ale orașului, care reprezintă o cale ferată abandonată transformată într-o grădină botanică ce se întinde de-a lungul unei poteci.

shutterstock_348321014 - New York Central Park - nu ratati in vacanta la New York

New York devine și mai frumos de la înălțime, așa că te poți îndrepta către Empire State Building pentru o panoramă asupra Manhattan-ului care îți va tăia respirația sau Top of the Rock, centru de observație situat pe clădirea Rockefeller Center, unde vei putea admira de la înălțime atât Central Park, cât și Empire State Building.

Biletele de avion spre New York pot fi rezervate din timp la preturi avantajoase

Îmbarcă-te pe feribotul gratis către Staten Island și vei avea ocazia să vezi unul dintre cele mai importante simboluri ale orașului, Statuia Libertății, însă dacă dorești să ajungi pe insulă, trebuie să știi că există un tur special contra cost.

Iar dacă vrei să vizitezi orașul la pas, îți recomandăm ca în vacanța ta la New York să ajungi și pe Brooklyn Bridge unde te vei bucura de o plimbare relaxantă, o atmosferă unică și priveliști de vis ale zonelor Manhattan și Brooklyn. De aici poți face o scurtă oprire în piața Times Square, care deși este destul de haotică și gălăgioasă, merită admirată în toată splendoarea sa tipic newyorkeză. Iar dacă ești un iubitor de spectacole și evenimente, rezervă din timp bilete pentru un show pe Broadway, experiența este unică și de neuitat.

shutterstock_89057794 - O vacanta la New York este un vis implinit

După o zi plină prin oraș poți alege o sesiune de cumpărături într-unul dintre magazinele de renume sau chiar pe 5th Avenue, cunoscută pentru brandurile de top care se găsesc aici. Și chiar dacă nu ai buget pentru cumpărături, nu strică niciodată să tragi cu ochiul prin Tiffany’s. Iar dacă ești înfometat, poți alege din numeroasele restaurante care de care mai primitoare și inventive, cu preparate internaționale și mâncăruri clasice americane, însă pizza, bagels și hot-dogul rămân reprezentative pentru acest oraș plin de viață.

shutterstock_404241190 - Daca ti-ai luat bilete de avion spre New York plimba-te pe Fifth Avenue

Nu mai sta pe gânduri și pregătește-ți din timp bagajele pentru o vacanță pe tărâmul oportunităților. Rezervă bilete de avion spre New York aici.

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *