Cum arată o vacanță de TOP? Simplu! Descoperă Miami ♥

shutterstock_166545116 Miami

Pe continentul american se află unele dintre cele mai apreciate destinații de vacanță ale românilor, iar Miami este cu siguranță printre acestea. Miami este orașul în care nu te vei plictisi sub nicio formă. Vei avea parte de peisaje impresionante, atracții turistice la fiecare pas, plaje însorite și frumos amenajate, palmieri, mâncare pentru toate gusturile și muuulte petreceri, viața de noapte din Miami fiind fără doar și poate una dintre cele mai spectaculoase din lume.

Priveliște Miami pe care o vei savura in vacanta Miami

Prima oprire trebuie să fie în Miami Beach. Este alegerea perfectă pentru plajă și una dintre cele mai populare și bogate zone din statul Florida, fiind cunoscută în urma serialului Miami Vice.

Continuăm apoi cu Downtown Miami, o zonă plină de clădiri de birouri și zgârie-nori care oferă o panoramă superbă asupra orașului. Celebrii palmieri din Miami sunt printre vedetele acestei zone. Nu lipsesc din fața niciuneia din clădiri și oferă un aer exotic, mai ales că zona este una business. Până la urmă, cui nu îi plac palmierii? :) Și să nu uit, seara aproape toate clădirile sunt luminate în diverse culori, te vei îndrăgosti instant.

Downtown Miami, o zonă plină de clădiri de birouri și zgârie nori pe care o sa o vizitezi daca iti iei bilete de avion MiamiVedeta orașului este bulevardul Ocean Drive. Nu ai cum să nu te plimbi pe bulevard și să nu-ți spui în gând că este tot ceea ce ți-ai putea dori vreodată. Atmosfera este cu totul deosebită și vibrantă.

Bulevardul Ocean Drive - de vizitat in vacanta la Miami

Pe Lincoln Road și Bulevardul Washington vei găsi foarte multe magazine, așadar acestea sunt zonele perfecte pentru shopping.

Cele mai populare obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi sunt:

• Muzeul și grădinile Vizcaya – o zonă liniștită cu foarte mult verde și farmec;

• Lowe Art Museum – unde vei găsi o colecție impresionantă de sculpturi și ceramică;

• Fruit and Spice Park – renumit pentru diversele fructe și condimente pe care le găsești la fața locului;

Parcul Fruit and Spice, Florida, Miami

• Jungle Island – un parc zoo aflat în Watson Island;

• Miami Seaquarium – cel mai vechi acvariu din SUA. Aici îți poți da întâlnire cu delfinii :);

• Art Deco District – o zonă elegantă și cochetă cu hoteluri/clădiri de dimensiuni mici construite încă din secolul al XX-lea;

• South Beach – una dintre cele mai populare plaje din oraș;

Plaja South Beach, Miami - nu o rata daca ti-ai rezervat un zbor spre Miami

• Parcul Bayfront – aici te așteaptă o plimbare relaxantă în jurul parcului;

• Little Havana – unde vei simți atmosfera Americii Latine. Cea mai cunoscută stradă este Calle Ocho unde vei găsi un “Walk Of Fame” pentru artiști latino precum: Thalia, Celia Cruz sau Gloria Estefan;

Alte obiective turistice de interes: Surfside, Liberty City, Sunny Isles Beach, o excursie de o zi în Bahamas, Key Biscayne, Tropical Park, Coral Castle, Virginia Key, Freedom Tower, Venetial Pool, Star Island, Zoo Miami etc.

Star Island, cartier in South Beach, Miami

Pentru o vacanță autentică trebuie să încerci cafeaua cubaneză și romul. Seara îți pune la dispoziție tot felul de cluburi de noapte, pub-uri, restaurante, baruri cu muzică live, concerte și multe alte evenimente. Una peste alta, nu trebuie să îți lipsească voia bună! :)

Recomandare: La hotelul să alegi musai o cameră cu vedere spre Ocean. Vei avea parte de o priveliște năucitoare! ♥

Camera de hotel cu priveliste spre ocean, Miami

Tarifele pentru un bilet de avion dus-întors București-Miami pornesc de la 440 €/persoană. Poți alege un circuit cu traseu pe toată Coasta de Est a Americii și să vizitezi și alte orașe importante precum Boston, Washington, New York. Tarifele pentru un astfel de pachet pornesc de la 2.963 €/persoană


Noi îți dorim distracție frumoasă și o călătorie grandioasă într-unul dintre cele mai populare orașe din Statele Unite ale Americii!

Articol redactat de Ioana Bucur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *