5 plaje din Larnaca pentru vacanţa ta de vară în Cipru

Plajele din Larnaca sunt curate si amenajate

Larnaca este un superb oraș cosmopolit și modern de pe coasta Ciprului care se bucură totodată de liniștea și farmecul specifice unei insule mediteraneene, dar și de unele dintre cele mai fantastice plaje. O vacanță în Larnaca este întotdeauna o alegere ideală, indiferent că vrei să te relaxezi la soare sau să guști din adrenalina sporturilor acvatice.

Vacanta de vara in Larnaca Cipru
 

MacKenzie Beach

MacKenzie este una dintre cele mai populare plaje din Larnaca, în special datorită poziționării la numai 5 minute cu mașina de aeroport – aici poți găsi mai multe oferte pentru bilete de avion spre Larnaca. În zilele călduroase te poți aventura în apele mării sau te poți bucura de o experiență captivantă de scuba diving. În apropiere vei găsi numeroase magazine, restaurante și baruri cu prețuri decente pentru a-ți potoli foamea cu preparate locale.

Finikoudes Beach, o alegere buna in vacanta in Larnaca
Finikoudes Beach

Finikoudes Beach

Apa cristalină, valurile calme și palmierii din belșug care înconjoară plaja Finikoudes sunt ingredientele care oferă un farmec pitoresc acestui loc și o transformă în destinația perfectă pentru numeroși turiști care sunt în vacanţă în Larnaca. În plus, serviciile și facilitățile de calitate, care includ o serie de camere de schimb, toalete, dușuri, șezlonguri, umbrele, sporturi acvatice și asistența salvamarilor nu te vor dezamăgi dacă alegi să îți petreci vacanța de vară pe plajă.

Yanathes Beach

Pe plaja Yanathes care se întinde pe 2 kilometri de-a lungul Golfului din Larnaca, te poți bucura de absolut orice sport de apă, dar și pe plajă. De la scuba diving, plimbări cu banana și parasailing, până la volei pe plajă alături de prieteni, e locul ideal pentru o vacanță de vară unică. Dacă preferi să te relaxezi, oricând poți alege să te întinzi sub o umbrelă și să răsfoiești romanul preferat.

Kastela Beach

Deși este cea mai mică plajă din zonă, întizându-se pe numai 400 m lungime și cu o lățime între 20-70 metri, Kastella Beach este totuși o destinație de top, fiind destul de accesibilă pe jos direct din centrul orașului. După o zi la soare, te poți delecta apoi cu cele mai delicioase preparate de la tavernele cu pește, magazinele cu înghețată și restaurantele din zonă. Aşa-i că deja te gândeşti cu nerăbdare la vacanţa în Cipru?

Faros Beach

Faros beach -  o alegere potrivita pentru vacanta ta in Larnaca Cipru
Faros Beach

Pe lângă plajele însorite și peisajele încântătoare, află că apa mării din zona acestei plaje este curățată și testată cu regularitate, astfel că într-o vacanţă în Larnaca te poți bucura oricând de o zi perfectă la plajă, mai ales că aceasta este supravegheată întotdeauna de salvamari. Aici este amenajat chiar și un teren de volei, dacă vrei să faci puțină mișcare sub razele blânde ale soarelui.

Articol redactat de Maria Burulean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *