Top 8 destinaţii de călătorie în trend în 2017

Vacanta Seoul

Ne dorim foarte tare și visăm să vizităm cât mai multe destinații, să călătorim mult și des, să descoperim alte culturi și să ne bucurăm de viață la intensitate maximă. Până la urmă, cine ne oprește să visăm? ♥

Din păcate, cei doi factori principali care influențează planificarea unei vacanțe –  timpul și bugetul limitat –  nu sunt întotdeauna în favoarea noastră, astfel că nu reuşim în fiecare an să călătorim chiar peste tot pe unde ne-am dori. Dacă eşti însă dispus să mergi în acest an într-o vacanţă specială, într-un loc renumit, ţine cont de topul celor mai populare și inedite destinații pe care le poţi vizita în următoarea perioadă. Astfel, te vei bucura din plin de o vacanță complexă care să te țină într-o stare de reverie până la sfârșitul anului şi care să-ţi rămână în amintire mult timp de aici înainte.

1. Lisabona, Portugalia

Capitala Portugaliei este cu adevărat fermecătoare. Este un amestec de cultură, istorie, peisaje superbe și obiective turistice diverse. Este musai să vizitezi Turnul Belem, Piața Rossio, Cartierul Alfama și Mănăstirea Jeronimo. Tarifele pentru un bilet de avion dus-întors pornesc de la 112 euro/ persoană, iar tarifele pentru un city break la Lisabona pornesc de la 330 euro/ persoană. Mai multe detalii aici.

Vacanta Lisabona, Portugalia

2. Bordeaux, Franța

Bordeaux este unul dintre cele mai vibrante orașe din Franța, iar centrul istoric face parte din lista patrimoniului cultural UNESCO. Aaaa, este renumit pentru vinurile de calitate, unii spunând că sunt cele mai bune din lume. Cu siguranță ai auzit de vinurile de Bordeaux. Te-am convins cu ultima parte, așa-i? :)

Bilete de avion Bordeaux Franta pentru o vacanta reusita

Dacă vrei să călătorești la Bordeaux, tarifele pentru un bilet de avion dus-întors pornesc de la 230 euro/ persoană.

3. Cape Town, Africa de Sud

Aici te vei bucura de priveliști superbe, plaje renumite cu nisip alb și fin și multe vibrații pozitive. Orașul are atât de multe de oferit, încât nu vei regreta o clipă alegerea făcută. Click aici pentru bilete de avion dus-întors București – Cape Town.

Bilete de avion Cape Town, Africa de Sud

4. Los Angeles, SUA

Este al doilea oraș ca mărime din Statele Unite și unul dintre cele mai bogate metropole din lume. Fără îndoială, Orașul Îngerilor îți oferă oportunitatea să trăiești visul american într-un mod cât mai autentic, datorită mixului de cultură, divertisment, viață de noapte, artă, peisaje, palmieri, apusuri, filme și aventură. Este pur și simplu o destinaţie fascinantă! 

Vacanta Los Angeles, SUA

5. Mérida, Mexico

Este capitala culturală a statului mexican Yucatan și un oraș deosebit. Este înfloritor, cu străzi înguste și are cele mai frumoase muzee din regiune. Nu trebuie să îți faci griji în privința hotelului sau a mâncării, găsești o mulțime de variante în funcție de bugetul pe care îl ai. Poți căuta aici bilete de avion

Vacanta Merida, Yucatan, Mexico

6. Pistoia, Italia

Este una din cele mai frumoase regiuni din Toscana și, în același timp, cea mai puțin descoperită de turiști. Eu îți spun pe cuvânt, regiunea este superbă și merită vizitată. :)

Pistoia, Toscana, Vacanta Italia

7. Ohrid, Macedonia

Este un oraș vechi, pitoresc, cu străduțe mici, liniștite și cu peisaje spectaculoase. Orașul face parte din lista Patrimoniului cultural UNESCO. 

Bilete de avion Orhid, Macedonia

8. Seoul, Coreea de Sud

Orașul este unul sigur, foarte curat, găsești atracții turistice la fiecare pas, cafenele, boutique-uri, temple, palate, monumente. Toamna este anotimpul propice pentru o vizită în Seoul, orașul este superb datorită faptului că înfloresc cireșii. Peisajul devine un adevărat spectacol. Tarifele pentru un bilet de avion dus-întors pornesc de la 667 euro/ persoană. 

Vacanta Seoul

Călătorie frumoasă!

Articol redactat de Ioana Bucur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *